Η έμπνευσή μας

H Time Heritage είναι μια εταιρία δημιουργημένη από επαγγελματίες της πολιτιστικής κληρονομιάς. Μας εμπνέει η ιστορία, τα μνημεία, οι πολιτιστικές διαδρομές και ό,τι μπορεί να δώσει στη ζωή μας βάθος, αξία, πλούτο. Στον καμβά της “μεγάλης” ιστορίας συνδέουμε την τοπική ιστορία, τις μικρές ιστορίες. Αφηγούμαστε μέσα από εικόνες, μέσα από παιχνίδια, μέσα από το κινητό τηλέφωνο. Εξερευνούμε και πειραματιζόμαστε. Συνεργαζόμαστε. Καινοτομούμε.

Είμαστε με τους μικρούς: δουλεύουμε με τις απομονωμένες περιοχές, με τα μικρά μουσεία, με τους ανθρώπους και τους φορείς που προσπαθούν μόνοι τους. Γι’ αυτούς φτιάξαμε το DigiSmALL, τον Ψηφιακό Επιμελητή Μικρών Μουσείων, αυτούς προσπαθήσαμε να αγκαλιάσουμε στα ευρωπαϊκά μας έργα, το Learnville, το Integrural, το Cult-rural+, το Cultour+, μ’ αυτούς μιλάμε: με τον Κώστα, τη Βασιλική, την Κωνσταντίνα, τη Φιλοθέη, το Νίκο, τον Σωκράτη…

Είμαστε όμως και με τους μεγάλους: με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία, με τα πανεπιστήμια της Extremadura, του Tras os Montes y Alto Douro, της Auvergne, της Πελοποννήσου, της Θεσσαλίας, της Δυτικής Αττικής… Δουλεύουμε και ερευνούμε μαζί τους αναπτύσσοντας καινοτόμες λύσεις και ιδέες για τον πολιτισμό.

Οι πυλώνες της δράσης μας είναι:

Έρευνα: ΔΙΑ.ΠΛΑ.Σ.Ι.Σ, DIGISTORYTELLER (www.digistoryteller.eu), Εγχειρίδιο Προληπτικής Συντήρησης

Δημιουργία: DigiSmALL (http://www.digismall.org), Πασάδες και Οπλαρχηγοί, Ντοκιμαντέρ…

Δικτύωση: Ευρωπαϊκό δίκτυο Learning Villages, Balkan Museum Network, Archives Portal Europe

Συνεργασία: Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ΠΑΔΑ, Ψηφιακές Καινοτομίες

Εκπαίδευση: DEN CuPID, εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά, σεμινάρια, mentoring

Υπηρεσίες: Ανάπτυξη περιεχομένου για ψηφιακές εφαρμογές, ψηφιακές εκθέσεις, μελέτες.

BUY NOW